Кадър Лайф Шот Кремъл Владимир Путин отправи ясно послание към руснаците. На

...
Кадър Лайф Шот Кремъл Владимир Путин отправи ясно послание към руснаците. На
Коментари Харесай

Путин обеща да подобри жизнения стандарт на руснаците

Кадър Лайф Шот Кремъл 

Владимир Путин насочи ясно обръщение към руснаците. На конгрес на партията " Единна Русия ", отдаден на идните през септември парламентарни избори, Путин даде обещание на руснаците отпущането на милиарди рубли за подобряването на виталния им стандарт.

Това заяви AFP.

Путин приказва в продължение на близо час пред високопоставени представители на " Единна Русия ", събрали се на конгрес в Москва. Програмата на партията на властта би трябвало да е стратегия на народа, посочи Путин на фона на растящата непопулярност на " Единна Русия " измежду съветското население, предизвикана от икономическия застой и корупционни афери.

Путин предложи отпущането на няколко десетки милиарда рубли за подобряването на публичния превоз, на пътищата и инфраструктурите, за ремонта на учебни заведения и за почистването на реки. " Едно проспериращо и солидно семейство с деца е бъдещето на Русия ", сподели още Путин, който остава правилен на отбраната си на фамилните полезности и на задачата си да се бори против демографския спад на Русия. На фона на усилването на коронавирусната пандемия в Русия и на полагането на старания за провеждането на съветската имунизационна акция, Путин прикани също по този начин за отпущането на минимум 100 милиарда рубли за укрепването на системата на публичното опазване на здравето, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР